Zidni LCD profesionalni sistem s integriranim višejezgrenim računalom, komunikacijskim modulom (lan/wi-fi, 4G (opcija)). Profesionalni paneli su namjenjeni za rad 24/7. FullHD 1920*1080 rezolucije. Visokokvalitetni ekrani pružaju kristalno jasnu sliku, te se isti mogu biti montirati na zid, stalak ili biti viseći sa stropa.

Panelni dolaze u različitim veličinama. LCD zidni all-in-one paneli prilagođeni su za korištenje u zatvorenom prostoru. Android operativni sustav je ugrađen u panele te omogućava brzo i jednostavno korištenje. Paneli mogu biti kao dodatna opcija osjetljivi na dodir IR ili kapacitivnom tehnologijom.

Zidni paneli su idealni za pružanje korisnih informacija kupcima u trgovinama, prikazivanje interaktivnog menija u restoranima, oglasni prostor viseći ili zidni, info točke u trgovačkim centrima, te još mnoge primjene, ovisno o Vašim potrebama.

Jednostavni za korištenje, te modernog i atraktivnog izgleda sigurno će privlačiti pažnju prolaznicima i biti vrlo koristan alat za digitalno oglašavanje.